شبکه های اجتماعی ۱۴۰۵/۰۶/۲۴ ۱۸:۴۰ زمان مطالعه: 2 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

غیرفعال کردن نمایش ویدیوهای لایک‌شده و موقعیت مکانی در اینستاگرام

اینستاگرام با ویژگی‌های جدید خود حریم خصوصی کاربران را تهدید می‌کند. در اینجا نحوه غیرفعال کردن این ویژگی‌ها را بررسی می‌کنیم.

اینستاگرام به‌تازگی از قابلیت‌های جدیدی رونمایی کرده که می‌توانند حریم خصوصی کاربران را به خطر بیندازند. یکی از این ویژگی‌ها تب جدید «Friends» در بخش Reels است که ویدیوهای لایک‌شده توسط شما و دوستانتان را به یکدیگر نشان می‌دهد.

ویژگی دیگری که به تازگی معرفی شده، نمایش نقشه و موقعیت مکانی کاربران است. در این مطلب نحوه غیرفعال کردن نمایش لایک و اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی در اینستاگرام را آموزش خواهیم داد.

نحوه غیرفعال کردن نمایش لایک در اینستاگرام

با آپدیت نسخه جدید اینستاگرام، در تب Reels بخش جدیدی نمایش داده خواهد شد که Friends نام دارد. در این بخش می‌توانید فقط ویدیوهایی را تماشا کنید که توسط دوستان و فالوورهای شما لایک شده‌اند. اما توجه داشته باشید که ویدیوهایی که توسط شما لایک شده‌اند نیز در این بخش برای دیگران نمایش داده خواهند شد.

این ویژگی به‌صورت پیش‌فرض فعال است. بنابراین اگر قصد غیر فعال کردن این ویژگی جدید را دارید، باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. به پروفایل خود بروید و از بالای صفحه به بخش تنظیمات (آیکون سه خط افقی) بروید.
  2. سپس با اسکرول کردن گزینه Activity in Friends tab را پیدا کنید.
  3. پس از آن گزینه No one را انتخاب کنید تا ویدیوهای لایک‌شده توسط شما برای هیچ کاربری نمایش داده نشود.

همچنین گزینه دیگری با عنوان Followers that you follow back (فالوورهایی که آنها را فالوو کرده‌اید) در این بخش وجود دارد که می‌توانید آن را انتخاب کنید و اجازه دهید این افراد لایک‌ها و کامنت‌های شما را ببینند.

غیرفعال کردن نقشه اینستاگرام

با این آپدیت جدید، اینستاگرام همچنین نقشه‌ای را به پلتفرم خود اضافه کرده است. این نقشه می‌تواند آخرین مکان فعالیت شما را با فالوورها به اشتراک بگذارد و همچنان موقعیت پست‌های شما را نمایش دهد.

برای خاموش کردن این ویژگی باید مراحل زیر را انجام دهید:

  1. به بخش پیام‌ها بروید.
  2. در بالای صفحه روی نقشه (Map) ضربه بزنید.
  3. از بالا سمت راست گزینه Settings را انتخاب کنید و سپس تیک کنار «No one» را فعال کنید.
  4. درنهایت، از پایین صفحه گزینه Update را بزنید تا تغییرات ذخیره شوند.
خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.